CIP Mondzorg

Belangrijke mededeling

Vanwege een stroomstoring kunnen wij u telefonisch beperkt helpen. Wij verwachten tussen 11:00 en 11:15 weer online te zijn. Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip. Onze website kunt u blijven gebruiken zoals u gewend bent.

Duurzaamheid

Wat doet CIP aan verduurzaming?

Bij CIP zijn we voordurend op zoek naar verduurzaming in onze processen en assortiment. Zodoende hebben wij de Groene Keuze in het leven geroepen om uw keuze voor een duurzaam alternatief te vereenvoudigen. We bezorgen uw bestellingen met onze eigen bezorgbusjes via de meest efficiënte route. Bovendien worden uw bestellingen in herbruikbare kratten i.p..v milieubelastende dozen. Ook bieden we u de mogelijkheid om gebruikte handschoenen en mondmaskers bij ons in te leveren.

Bezorging met kratten

Onze bezorgdienst levert uw bestelling af in herbruikbare kratten. In het magazijn wordt uw bestelling verzameld in kratten en komen uiteindelijk in onze bezorgbussen, waarna deze door onze bezorgers met de meest efficiënte route wordt afgeleverd bij u in de praktijk. Door dit proces worden er niet onnodig verzenddozen gebruikt en verlagen wij de afvalproductie in ons magazijn en bij u in de praktijk.

Bezorgen wij al zelf bij u? Controleer de bezorgkaart en bekijk ons hele bezorggebied.

Bekijk bezorgkaart

Recycleservice

Helpt u ook mee de dentale markt te verduurzamen? Al onze klanten die in de bezorgregio vallen kunnen gebruikmaken van onze recycleservice. Verzamel gebruikte handschoenen en mondmaskers in speciale verzamelzakken en lever deze weer vol in bij onze bezorgers.

Na de verwerking van de gerecyclede handschoenen en mondmaskers wordt het materiaal opnieuw gebruikt als grondstof voor bijvoorbeeld speeltuinen. pallets en bankjes.

Meer over de recycleservice

Ontdek onze duurzame alternatieven

Om onze duurzame alternatieven uit te lichten hebben we deze producten voorzien van het Groene Keuze label. Hierdoor is het voor u duidelijk wanneer u een duurzame keuze maakt. Wanneer een product voorzien is van het Groene Keuze label weet u dat het gaat om een product dat duurzaam ontwikkeld is, recyclebaar is of dat het product herbruikbaar is.

Bekijk de alternatieven
Toegevoegd