Wie zijn wij

CIP is opgericht door Klaas Kaptein (43 jaar) en Duco Hooykaas (42 jaar).
 
Klaas en Duco zijn twee enthousiaste en ondernemende tandartsen met een grote passie voor het vak en een drive om een steentje bij te dragen aan een gezonde branche. Toen in 2012 de tarieven werden vrijgegeven staken ze de koppen bij elkaar. Tandartsen moesten zich in het vervolg veel meer als ondernemer gaan gedragen en moesten dus ook veel beter over de kostenstructuur van de praktijk gaan nadenken. Met het idee om professioneel en actief gezamenlijk in te kopen, wilden Klaas en Duco inspelen op deze nieuwe marktsituatie. Ze gingen er, zoals het ondernemers betaamt, meteen mee aan de slag. Met CIP als resultaat.  

Klaas en Duco hebben beiden aan de UvA gestudeerd, zijn sinds 2001 tandarts en zijn allebei ook implantoloog. Op de ACTA hebben ze samen in 1999-2000 hun scriptie geschreven over de early en immediate loading binnen de implantologie. Klaas en Duco hadden beiden een eigen praktijk, Klaas samen met zijn vader, die in 2010 zijn gefuseerd tot Tandartspraktijk Kaptein & Hooykaas. Tevens verwijspraktijk voor implantologie. www.tandartskh.nl De praktijk is gelegen aan de 's Gravelandseweg in Hilversum.
 
In zijn vrije tijd geniet Klaas van Blaricum, waar hij woont met zijn vrouw en dochtertje(2) en zoon van 5 maanden . Duco is getrouwd en heeft drie kinderen. Hij woont in Bilthoven en loopt na werk graag een rondje golf op de Pan.