Meer besparingen

CIP heeft een scala aan overige besparingsmogelijkheden voor haar deelnemers gerealiseerd bij Voorpraktijken.nl.

Via Voorpraktijken kan een praktijk gebruik maken van overeenkomsten, waar de inhoud en de voorwaarden door Voorpraktijken worden bewaakt. Hier staat een kleine jaarlijkse vergoeding tegenover, maar deze valt meestal volledig in het niet bij de besparingen die er kunnen worden gerealiseerd als een praktijk zich aansluit. 
 
Voordat u zich aansluit, kunt u uw huidige overeenkomst opsturen en vrijblijvend laten berekenen wat uw potentiƫle besparing is. Indien u besluit deel te gaan nemen, verzorgt voorpraktijken ook nog eens de opzeggingen voor u.
 
Als initiatiefnemers van CIP, hebben wij met onze eigen praktijk de proef op de som genomen waarbij dit onze resultaten waren:

logo_energie.png logo_telefonie_en_data.png logo_afvalverwijdering.png logo_klimaatbeheersing.png logo_tijdschriften.png

Energie

Met onze praktijk maakten we reeds jaren gebruik van de NEM (zij hanteren reeds zeer scherpe prijzen), door deel te nemen aan de collectieve inkoop gerealiseerd door Voorpraktijken, bij Hellemans Consultancy hebben wij nu een jaarlijkse besparing van 800 euro op onze energie rekening weten te verkrijgen. Wij zijn van plan nog zeker 25 jaar te werken dus op lange termijn is dit een serieus voordeel.

Telefonie en data

Wij laten momenteel uitzoeken door Voorpraktijken wat ons dit kan schelen op onze huidige belkosten, zodra we meer weten laten we het op deze pagina weten.

Afvalverwijdering

Zojuist gestart met afvalverwijdering georganiseerd door Voorpraktijken,  wij betaalden voorheen ongeveer 1750 euro per jaar voor de afvalverwijdering, nu is dit gereduceerd tot 680 euro, een forse besparing per jaar van meer dan 1000 euro.

Klimaatbeheersing

Wij hebben nog een lopend contract met onze huidige leverancier maar ook dit laten we doorberekenen door Voorpraktijken.

Tijdschriften

Hier zijn we ook reeds gewijzigd van leverancier met een vergelijkend aanbod van tijdschriften met een besparing van 160 euro per jaar.

Totaal gezien besparen we door deel te nemen aan Voorpraktijken 2030 euro per jaar, makkelijk verdiend voor vergelijkbare produkten.

Bent u geĆÆnteresseerd en CIP deelnemer dan kunt u uw gegevens invullen en Voor praktijken zal contact met u opnemen. Bent u nog geen CIP deelnemer klik dan hier om u aan te melden.
 
CIP, door tandartsen, voor tandartsen!