Tandtechniek

TANDTECHNIEK
 

WERELDWIJDE KENNIS MET DE SERVICE VAN "HET LAB OM DE HOEK"

image001.png
CIP heeft het mogelijk gemaakt dat Elysee Dental voordelen voor u en uw patiënt kan verzorgen.
 
Elysee Dental levert state of the art tandtechniek met een constante kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wij zijn een allround en full service laboratorium en werken uitsluiten met CE-gecertificeerde producten en materialen van gerenommeerde leveranciers. Elysee Dental is onderdeel van Modern Dental, één van de grootste labs ter wereld. Door deze schaalgrootte zijn we in staat om innovatieve tandheelkunde te leveren en onze klanten altijd te voorzien van de laatste technieken en materialen.
 
Ondanks onze marktgrootte, zijn we in staat gebleven om naar onze (aanstaande) klanten 'klein en intiem' te blijven. Het is voor ons belangrijk om op een vertrouwelijke en persoonlijke manier met u te kunnen samenwerken. Om dit te realiseren hebben we een compleet team voor u samengesteld, zoals een accountmanager, een eigen technicus, technische ondersteuning bij u aan de stoel en een Customer Care afdeling. Deze mensen staan dagelijks voor u klaar met advies en ondersteuning, om u te ontzorgen. Allemaal middelen die wij inzetten om het u, als gewaardeerde klant, aangenaam te maken.


www.elysee-dental.nl

 

CIP heeft er onder andere voor gezorgd dat er gratis disposable individueel aanpasbare borderlock afdruklepels, Schreinemakers beschikbaar worden gesteld.
 

Bent u geïnteresseerd en CIP deelnemer? Vul dan uw gegevens in en één van de account managers van het laboratorium zal contact met u opnemen. Bent u nog geen CIP deelnemer, klik dan hier om u aan te melden.
Helaas is dit nog niet mogelijk in Belgie.

CIP. Voor tandartsen, door tandartsen.