Wat is Centrale Inkoop Praktijken

Heeft u geen zin of tijd om zelf te onderhandelen met depots of voelt u zich er ongemakkelijk bij? Geen probleem, wij doen het graag voor u!

 

Wij zijn een ondernemende organisatie en ons idee is simpel: door krachten te bundelen versterken wij de marktpositie van deelnemende praktijken in de mondzorg en zijn we in staat om flinke kortingen te bedingen bij leveranciers voor tandartsen. Het kan u op jaarbasis zomaar duizenden euro’s schelen. Inmiddels zijn er al meer dan 900 praktijken bij onze organisatie aangesloten. Kosteloos en vrijblijvend. Wilt u ook kosten besparen? Sluit u dan nú aan bij CIP!

 

CIP regelt:

 

-Inkoop van gebruiks- en verbruiksmaterialen met hoge korting

-Inkoop van tandtechniek.

-Inkoop van overige tandheelkundig gerelateerde producten

 

Onze werkwijze is vertrouwd. De bestelling, de aflevering en de betaling van producten of diensten verlopen zoals dat in de branche gebruikelijk is. Er wordt geleverd en gefactureerd door het door ons uitgekozen depot of laboratorium. (CIP zit niet vast aan bepaalde leveranciers).

 

CIP heeft ook zijn eigen Marktplaats gecreëerd: CIPMARKT. Hier komen vraag en aanbod van deelnemers bij elkaar van tandheelkundige producten en van personeel.

 

Wij zijn voortdurend bezig om ons terrein te verbreden om zo op meerdere vlakken schaalvoordelen voor onze deelnemers te behalen.